Skriv ut Hälsopraktiken
Blod / Funktionsanalys

Hur mår du egentligen?
Under en timme får du en grundlig genomgång av din hälsa där vid tittar på orsakerna till dina symptom.

Helheten
Genom åtskilliga studier vet vi att allt påverkar hälsan: din diet, ditt arbete, din sömn, dina tankar, dina relationer och din fritidssysselsättning. Allt beaktas därför i ett helhetsperspektiv, liksom din bakgrundshistoria, vilka sjukdomar du haft och de mediciner och tillskott du tagit eller använder nu. Efter vårt samtal följer en analys av blodet.

Blodanalys
Ett vanligt stick i fingret och direkt ser du, via ett mikroskop, ditt eget blod på en TV-skärm. I blodet finner vi svaren på många av våra frågor. Blodanalysen är en effektiv metod för att bestämma förändringar i blodet, orsakade av fria syreradikaler, och att definiera dessa ämnens biokemiska påverkan i samband med hälsa och sjukdom.

Denna blodanalys används idag av läkare, naturläkare och forskare världen över. Bradford Research Institute anses vara föregångare i världen vad gäller forskning på fria radikaler och att definiera dessa ämnens biokemiska påverkan i samband med hälsa och sjukdom. De har skapat ett namn för dessa ämnen, nämligen "Reactive Oxygen Toxic Species" (ROTS).

Ett decennium av internationell forskning har bekräftat att denna analys är en effektiv metod för att besämma värdet av morfologiska förändringar i blodet orsakade av ROTS aktivitet i kroppen. ROTS aktivitet och dess effekter i kroppen är en av de mest förbisedda områdena vad det gäller sjukdomar i allmänhet och degenerativa sjukdomar i synnerhet. Blodanalysen kan användas för att upptäcka:

  • Inflammationer
  • Allergier
  • Hormonella störningar
  • Artrit, ledgångsinflammationer
  • Immunförsvarsaktiviteter
  • Matsmältningsproblem

Funktionsanalys
Hälsoanalysen avslutas med att mäta kroppens generella energibalans och störningar i organsystemen. Slutligen testas vilka tillskott som kan stärka kroppen och du erbjuds ett skräddarsytt program som är både utrensande och uppbyggande.

Priser
Blod / funktionsanalys, 60 min. 820:-

Återbesök 60 min: 770:-
Återkoppling och vägledning 30 min. 420:-
(Möjligt efter minst ett återbesök).

Kombination av Blod/Funktions- och Hårmineralanalys: 2490:-

Priserna är inklusive 25% moms.

Känd från radio, TV och ett flertal artiklar i
pressen har Yvonne Henningsson bidragit till helhetstänkandet i Sverige. Med sin breda kunskap i naturmedicin, Ayurvedisk medicin med personlig utbildning av Dr. Deepak Chopra (USA), är Yvonne också en efterfrågad föredragshållare och kursledare.

Många människor lider av diffusa symptom som inte kan påvisas i sjukhusens labbprover.
Hälsopraktiken utför olika skräddarsydda funktionsanalyser som kompletterar skolmedicinen, genom ett eget koncept som kombinerar den senaste vetenskapsrönen med flertusenårig erfarenhet

Läs mer om kurser, analyser och föredrag,
eller kontakta Hälsopraktiken