Skriv ut Hälsopraktiken
Den mångdimensionella hälsan
De senaste årens analyser runt om i världen säger oss att fler människor lider av näringsbrister än någonsin tidigare och att orsaken är ökad stress, bristfällig föda, kemiska tillsatser mm. Detta orsakar brister av mineraler och viktiga spårämnen, vilket ger en försvagad kropp och låg energi.

Vetenskapen visar dessutom att varje cell vet vad alla andra celler i kroppen gör. Våra tankar och inre monolog påverkar också cellens molekyler konkret därför är kropp och själ en enhet som samarbetar på molkylär nivå.

Hälsopraktikens arbete bygger på en helhetssyn av människan och att varje människa är unik. Ett och samma symptom kan ha flera orsaker och bör behandlas på olika sätt. Funktionsanalyser tillsammans med personlig rådgivning bidrar till att finna och behandla orsaken till symptomen och återställa hälsan.

_________________________________________

Känd från radio, TV och ett flertal artiklar i pressen har Yvonne Henningsson bidragit till helhetstänkandet i Sverige. Med sin breda kunskap i naturmedicin, Ayurvedisk medicin med personlig utbildning av Dr. Deepak Chopra (USA), är Yvonne också en efterfrågad föredragshållare och kursledare.

Många människor lider av diffusa symptom som inte kan påvisas i sjukhusens labbprover. Hälsopraktiken utför olika skräddarsydda funktionsanalyser som kompletterar skolmedicinen, genom ett eget koncept som kombinerar den senaste vetenskapsrönen med flertusenårig erfarenhet

Läs mer om kurser, analyser och föredrag, eller kontakta Hälsopraktiken.