Skriv ut Hälsopraktiken
Kursdagar

Välkommen till nya inre och yttre upplevelser


Hälsan
i ett nötskal
Lördagen den 30 september 2017 kl. 10.00 - 16.30


Efter över trettio års erfarenhet med Blod / Hårmineralanalyser, Funktionell medicin, Homeopati, Näringsterapi och Ayurveda, erbjuds nu en unik, komprimerad sammanfattning av vad som befrämjar ett friskt och harmoniskt liv. Konceptet gör att du direkt kan börja använda dig av de nya förebyggande, läkande och föryngrande rutinerna. Efter kursdagen greppar du hur kropp och sinne samspelar, får med dig tips och råd som förhoppningsvis blir dina trogna följeslagare. Dagen ger en aha-upplevelser och djup kunskap om hur vi människor fungerar. Läs mer här.
Meditation, lättyoga & avspänning
Lördagen den 25 november 2017 kl. 10.00 - 16.30

Erfarenheten visar att var och varannan lider av binjurestress idag. Detta minskar kroppens möjlighet till läkning och ökar risk för kommande allergier och överkänslighet. En daglig stunds meditation, ger tusenfalt tillbaka. Jag kan garantera att du med mina metoder kommer se fram emot stunderna med dig själv. Då ökar kroppens cellförnyelse, då når du mental och emotionell återhämtning. Känslor som oro, stress och tvivel byts ut till tolerans, tillit, fokus och lugn. Dagen bjuder på övningar som är lätta att integrera i vardagen.
Läs mer härMedicinalväxter och vilda blad - Sommaren 2018
Lördagen den 16 juni och den 11 augusti

Kom med och dofta, smaka och plocka ur Moder Jords grandiosa apotek! Vi träffas för att lära hur vi på olika geniala sätt kan bevara naturens kraftpaket med dess inneboende solenergi och läkande egenskaper. Det blir en inspirerande och kreativ dag med info kring växterna, dess egenskaper och användning. Vi torkar olika växter, örter och blommor. Vi gör teer, oljor och lär oss hur man tillverkade salvor. Mycket att få med hem för att sedan kunna njuta av många månader framöver. Tillsammans skapar vi också en färgsprakande delikat lunch och nyttig god fika. Få tillgång till många gamla och nya örtböcker och låt dig inspireras!

Plats: Ateljé Smyge Y. Henningsson i Smygehamn. Adress & annan info skickas vid anmälan.

När:
Lördagen den 16.6 eller den 11.8 kl. 10.00-16.30. Fortsättningskurs söndagen den 12.8 10.00-16.30.
Kostnad: 850:- kompendium, lunch, örtte och fika ingår.
Kursledare:Näringsterapeut och naturmedicinare
Yvonne Henningsson
Anmälan: Ange namn, mejladress och mobil till info@halsopraktiken.com
Varmt välkomna!


Maila
ditt intresse till kurserna och läs mer om dem via länkarna!