Skriv ut Hälsopraktiken
Upplevelseresa

Välkommen på en underbar resa till Indien !

Följ med i november 2018! Informationskväll under våren 2018.

Anmäl ditt intresse till info@halsopraktiken.com


För tolfte året går resan tillbaka till Indien, denna gång till Goa..
Intensiteten överväldigar, liksom färgerna, dofterna, kryddorna, sidentygerna, heliga kossor för att inte tala om alla Gudarna. Indierna är ett leende och vänligt folk, och Indien är landet som är präglat av tidlös visdom och andligt uppvaknande…

En både inre och yttre resa väntar.

Vi flyger direkt till Goa med Ving eller Apollo.

I februari är all info klar, avvaktar svar om pris och hotell. Man kan själv välja om man vill stanna kvar båda veckorna i Goa eller också följa med till Pune och besöka Osho meditationscenter några dagar, en stark upplevelse i paradisisk omgivning. Se osho.com

Programmet:
Dagen börjar på stranden. Stretching , lättyoga, stillhet och andning.

Undervisning: Efter frukosten startar lektionerna, där vi under förmiddagen får lära oss om världens äldsta och mest fascinerande läkekonst Ayurveda, som vunnit stor popularitet i västvärlden de senaste åren. Det är fascinerande och suveränt att använda både i förebyggande och i läkande syfte. Bästa egenvården.

Diagnos:
I början av vistelsen, får var och en av oss sin diagnos av en Ayurvedisk läkare. Denna diagnos ligger sedan till grund för de välgörande individuella behandlingarna. Oljemassagen är utrensande, uppbyggande och njutbar och balanserar både kropp och själ.

Behandlingar: Det effektiva i behandlingarna är dels de olika speciella massagerna, dels den varma oljan och framförallt de fina medicinska rena örterna som vuxit på sluttningarna i södra soldränkta Indien.

Fritid: Mat, dryck, utflykter, stillhet, havet, solen stränderna. För luncher/ middagar finns många pittoreska restauranger att välja mellan. Några gemensamma måltider är planerade för övrigt gillar de flesta att vara fria och bestämma själv.

Eftermiddagarna varvas med behandlingar, simturer, rolig shopping och tid att bara vara.

Olika valfria utflykter erbjuds.

Priset för allt kommer att ligga runt 28.000, beroende på val av rum, extra flyg mm, detaljerna kommer på infoträffen.

Varmt välkomna till en oförglömlig resa!