Skriv ut Hälsopraktiken
INDIEN 2019

Välkommen på en både inre och yttre resa under 2 veckor med start den 2 februari 2019!

Intresseanmälan senast 11.11.

Anmäl ditt intresse till resa på info@halsopraktiken.com

För tolfte året går resan tillbaka till Indien
.

Intensiteten överväldigar, liksom färgerna, dofterna, kryddorna, sidentygerna, heliga kossor för att inte tala om alla Gudarna. Indierna är ett leende och vänligt folk, och Indien är landet som är präglat av tidlös visdom och andligt uppvaknande…

Vecka 1 i Pune:

Vistelsen på Osho meditationscenter bjuder på den inre resan. Under en vecka får du uppleva världens största center för personlig utveckling. I en paradisiskt vacker miljö väntar många magiska upplevelser.
Detta ingår: Taxi från Mumbai till Pune. Sju nätter i enkelrum på Osho resort. Fem valfria terapitimmar, fyra vetenskapligt utformade aktiva meditationstekniker dagligen, valfri morgonyoga eller tai chi. Olika kvällsaktiviteter erbjuds. Läs mera på osho.com

Efter vecka 1, taxi till flygplats. 5 nätters vistelse i Goa. Kurs i Ayurveda.Vecka 2 i Goa:

Dagen börjar på stranden. Stretching och lättyoga, stillhet. Frukost.

Teori och workshop i Ayurveda, världens äldsta och mest fascinerande läkekonst som rekommenderas av WHO som den bästa förebyggande hälsovetenskapen. Möjlighet att träffa Ayurvedisk läkare som ger diagnos och rekommenderar välgörande individuellt utformade massagebehandlingarna med varm olja som innehåller läkande medicinska örter, en underbar upplevelse. 1 behandling ingår, resten bestämmer man själv. 

Fritid: Mat, dryck, utflykter, stillhet, havet, solen, stränderna. Minst en gemensam måltid är planerad, för övrigt gillar de flesta att vara fria och bestämma själv. Möjlighet till utflykt. Eftermiddagarna varvas med behandlingar, simturer, shopping och tid att bara vara. 


Totalpris: 19.300. Flyg och mat ingår ej, dock frukost i Goa.


Varmt välkomna till en oförglömlig resa!


Namaste´
Yvonne